Aktuelno 1

09.07.2024.

22:30

Nagradna igra u okviru kampanje "Vozi odmoran": 50 tagova na poklon

Svim učesnicima u nagradnoj igri pružiće se mogućnost da osvoje uređaj za elektronsku naplatu putarine – TAG koji omogućava najbrži prolazak kroz naplatne stanice, bez zaustavljanja i bez kontakta.

Izvor: B92

Nagradna igra u okviru kampanje "Vozi odmoran": 50 tagova na poklon
Shutterstock/Baloncici

Podeli:

U cilju povećanja bezbednosti u saobraćaju, smanjenja broja i posledica saobraćajnih nezgoda, Agencija za bezbednost saobraćaja, MUP - Uprava saobraćajne policije i JP "Putevi Srbije", nastavljaju zajednički nastup u realizaciji kampanje "Vozi odmoran".

JP "Putevi Srbije", kao upravljač državnih puteva, putem VMS portala, odnosno izmenljive saobraćajne signalizacije na autoputu, obaveštava učesnike u saobraćaju o sloganu i poruci kampanje - "Vozi odmoran! Napravi pauzu na svaka 2 sata", na srpskom i engleskom jeziku.

Radi što veće vidljivosti i skretanja pažnje učesnicima u saobraćaju, ove godine organizovana je nagradna igra na društvenim mrežama kampanje "Vozi odmoran".

Tim povodom, u utorak je v.d. direktora JP "Putevi Srbije"“, Zoran Drobnjak, uručio 50 uređaja za elektronsku naplatu putarine – TAG, v.d. direktoru Agencije za bezbednost saobraćaja, Branku Stamatoviću, koji će biti poklonjeni srećnim dobitnicima, učesnicima nagradne igre.

Svim učesnicima u nagradnoj igri pružiće se mogućnost da osvoje uređaj za elektronsku naplatu putarine – TAG koji omogućava najbrži prolazak kroz naplatne stanice, bez zaustavljanja i bez kontakta, što značajno skraćuje vreme putovanja i predstavlja jeftiniji vid plaćanja putarine, a što je najvažnije - srpskim TAG-om plaćate putarinu na autoputevima u Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori bez zaustavljanja.

Pratite profile JP "Putevi Srbije" i ABS, pratite naše objave, učestvujte u nagradnoj igri, osvojite TAG i putujte brzo i bez zaustavljanja štedeći vaše vreme.

Branko Stamatović, v.d. direktora Agencije za bezbednost saobraćaja se zahvalio JP "Putevi Srbije" na podršci u realizaciji kampanje i na 50 TAG uređaja koji su obezbeđeni za nagradnu igru koja će se organizovati iduće nedelje na društvenim mrežama, a sve u cilju unapređenja bezbednosti saobraćaja.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: