Aktuelno 39

29.06.2024.

12:01

Nova verzija Fiat Pande koji se pravi u Srbiji FOTO/VIDEO

Dve nedelje nakon što je Fiat svetu predstavio potpuno novu Grande Pandu, verzija sa osnovnim specifikacijama primećena je u Italiji.

Izvor: CarScoops

Nova verzija Fiat Pande koji se pravi u Srbiji FOTO/VIDEO
Fiat

Podeli:

U pitanju je, naravno, automobil koji će se proizvoditi u Kragujevcu. Ovoga puta uočen je Fiat Grande Panda u crvenoj boji, model koji još zvanično nismo videli, a izgleda prilično simpatično opremljen belim felnama.

Ovaj Fiat viđen je na ulicama Torina, bez ikakvih znakova kamuflaže. Inače, Fiat i jeste poznat po tome što "opušteno" vozi nove modele ulicama tokom snimanja za promotivni materijal.

Reklo bi se da postoji nekoliko razlika između modela koji smo već videli i ovog, s obzirom na to da je  u pitanju jeftinija varijanta.

Fiat Grande Panda Red ima bele čelične felne koji podsećaju na originalnu Pandu. Točkovi su manjeg prečnika u poređenju sa 17-inčnim iz već viđenog modela, ali tu su i dalje LED farovi i zadnja svetla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Scandurra (@elenascandurra88)

Ostale razlike uključuju nedostatak krovnih šina, parking senzora i lažnih aluminijumskih zaštitnih ploča koje su zamenjene neobojenom plastikom. Reč "Panda" i dalje je utisnuta na istom mestu, kao i Fiat znak na vratima prtljažnika.

Podeli:

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom Rusijo"

Nemačka je u petak, u Štadeu kod Hamburga, počela izgradnju prvog od tri planirana kopnena terminala za prijem tečnog prirodnog gasa.

16:00

29.6.2024.

1 d

Podeli: