Aktuelno 0

08.06.2024.

14:06

I to se desilo: AnTuTu ima aplikaciju za ocenu automobila

Navikli smo da pominjemo AnTuTu testove kada govorimo o mobilnim telefonima, ali ne zaboravimo da se tehnologija ipak razvija munjevitom brzinom.

Izvor: B92

I to se desilo: AnTuTu ima aplikaciju za ocenu automobila
Mercedes-Benz

Podeli:

Današnji automobili sve više su istovremeno i pokretni zabavni centri, pa je tako AnTuTu objavio benčmark aplikaciju koja će se koristiti za vozila.

Pomoću ove aplikacije, vozači će moći bolje da procene performanse infotainment sistema njihovih automobila - to uključuje čipset, RAM i skladišnu memoriju, skoro isto kao i kod telefona.

AnTuTu je, za početak, već objavio neke rezultate sa prošlomesečnih testova. Prva tri mesta zauzimaju Zeekr 007, Xpeng X9 i Mercedes EQE, a tu su i još neka nama poznata električna vozila poput Audija Q4 e-trona (17. mesto), Nio ET7 modela (12. mesto), kao i Polestara 2 (14. mesto).

Ne zna se više detalja o AnTuTu benčkmark aplikaciji za automobile, kao na primer kako se tačno vrše ocene i koji su sve operativni sistemi podržani, ali nije loše imati još jedan alat koji može da pomogne pri proceni performansi.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: