Aktuelno 0

05.06.2024.

9:20

Počelo je: Od danas sa srpskim tagom i kroz Crnu Goru

Aktivno se radi i na povezivanju sa naplatnim sistemima u Hrvatskoj, Republici Srpskoj, Federaciji BiH i Grčkoj, koje se uskoro očekuje.

Izvor: Tanjug

Počelo je: Od danas sa srpskim tagom i kroz Crnu Goru
Shutterstock/Baloncici

Podeli:

Svi postojeći korisnici srpskih tagova kao i oni koji kupe nov srpski tag od danas mogu da, nakon izvršene prekonfiguracije, odnosno registracije na TOLL4ALL platformi, plaćaju putarinu na autoputevima u Crnoj Gori (autoput Podgorica - Kolašin i tunel Sozina).

Kako je saopštilo JP "Putevi Srbije", sve informacije o načinu prekonfiguracije i registracije novog taga korisnici mogu preuzeti na stranici toll4all.com, pozivom korisničkog centra 0800 111 004, kao i na društvenim mrežama JP "Putevi Srbije".
Podsećamo i da iz JP "Putevi Srbije" napominju da od jula prošle godine srpski tagovi funkcionišu u Severnoj Makedoniji, dok se aktivno radi na povezivanju sa naplatnim sistemima u Hrvatskoj, Republici Srpskoj, Federaciji BiH i Grčkoj, koje se uskoro očekuje.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: