Srpski glumac doživeo saobraćajnu nesreću, vozio pod dejstvom alkohola - određena kazna FOTO

Glumac Radoje Čupić, doživeo je sinoć nezgodu u kojoj na svu sreću nije povređen, a kako mediji prenose, imao je čak 1,82 promila alkohola u krvi

Život

Izvor: Novosti

Subota, 05.02.2022.

18:25

Default images

Nesreća se dogodila sinoć na putu Bački Petrovac - Kulpin, a na Instagramu su osvanule fotografije smrskanog automobila.

"Udes se dogodio u 20,45 časova kada je glumac išao iz Bačkog Petrovca ka Kulpinu. Vozio je brzo, izgubio kontrolu, sleteo sa puta. Čupić je, kako je alkotestom utvrđeno, vozio pijan i u krivini je izleteo sa puta i udario u banderu. Na svu sreću, nije povređen, a policija koja je došla na uviđaj morala je da ga odvede na trežnjenje jer je naduvao 1,82 promila alkohola", prenose Novosti.

"Glumac se čak u jednom momentu našalio i policajcima rekao da ga "sačekaju da ode kući po još litar rakije koju može da pije u pritvoru", navodi sagovornik i dodaje da na skali pijanstva 1.8 promila alkohola u organizmu spada u veoma teško pijanstvo.

Čupiću je, kako se saznaje, određeno trežnjenje u periodu do 24 sata, posle čega je sproveden u Prekršajni sud u Bačkoj Palanci.

Sud mu je odredio kaznu od 120.000 dinara, osam meseci zabrane upravljanja motornim vozilom i 16 kaznenih poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: