Ivana Banfić: Bila sam talac medija u štiklama i tesnim haljinama, sada sam konačno srećna

Pevačica Ivana Banfić, koja je dominirala dens scenom 1990-ih, objasnila je zašto odlučila da se preseli na selo i šta joj je ovakva promena donela u životu.

Život

Izvor: B92, Veèernji.hr

Subota, 05.02.2022.

15:45

Default images

Dens zvezda Ivana Banfić (52), poznata po duetu sa Dinom Merlin "Godinama", kao i hitovima "Imam te"i i "Šumica" ne prestaje da oduševljala svojim životom na selu.

Nedavno je tako pokazala kako čisti štalu, a sad je ispričala više o svom životu na selu.

Kako kaže, tu odluku je davno donela, jer joj je oduvek bila velika želja da živi u prirodi.

"Dotad, do te odluke sam živela 20 godina samo na štiklama, u tesnim haljinama, i bila sam vlasništvo medija, i stalno sam morala da budem super i morala sam da budem lepa. I bez obzira da li sam imala temperaturu ili nisam ili mi biti super, i morala sam biti lijepa. I bez obzira jesam li imala temperaturu, ili nisam, ili baš danas nisam bila u redu, ali odlučila sam. Ja sam lepa i prirodno. Ne trebam sve te fasade da budem lepa. To mi se nešto preokrenulo", rekla je za jednu hrvatsku televiziju.

Dodala je da baš voli da radi u bašti i da je to smiruje.

Ispričala je i kako je odlučila da od prirode uzme sve što se uzeti može, a to su zdrava hrana i duševni mir.

"Priroda me naučila toj tišini. Ovo što sad slušamo, tišinu, to je naše prirodno stanje. To smo mi. Svi čeznu za tim", rekla je Ivana.

Na svom jutjub kanalu ima i svoj IBee Cooking Show, gde kuva za svoje pratioce, ali kaže da je oduvek volela da kuva i da se u tome sjajno snalazi i uživa

"Pa ja sam to i pre radila, samo nisam radila to javno za kamere. Znači za javnost sam bila moj posao, štikle, tepih, a kod kuće sam u trenerci, razvlačila testo i kuvala. I sve ostalo. Nije to sad ovo što poznate ličnosti pokazuju u javnosti. To je uloga za javnost. To je šou. To su dva života. Ne izgleda to baš tako, pogotovo ne kod nas", rekla je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: