Koncert je razbesneo mnoge; Crvena jabuka se oglasila nakon nastupa u Beogradu

Nakon održanog jučerašnjeg koncerta i reakcije srpske premijerke Ane Brnabić na događaj, sada se oglasila i muzička grupa koja je izazvala burne reakcije javnosti, zahvalivši svima koji su prisustvovali i dodavši da su sve epidemiološke mere bile poštovane.

Život

Izvor: B92

Sreda, 10.03.2021.

16:20

Koncert je razbesneo mnoge; Crvena jabuka se oglasila nakon nastupa u Beogradu
Sa koncerta u Sarajevu, mart 2019./Foto: Profimedia

"Zahvaljujemo se svim posetiocima koji su uz poštovanje svih epidemioloških mera prisustvovali našim koncertima u Kombank dvorani i na podršci kolega", napisali su uz fotografiju s koncerta.

O koncertima se oglasila i srpska premijerka Ana Brnabić.

"Mi ćemo razgovarati sa predstavnicima Grada Beograda da vidimo kako se to desilo i insistiraćemo da se svi koncerti otkažu. To je suprotno svim pravilima i merama i tražićemo da se organizatori kazne. To nije pozorišna predstava ili neki kulturni događaj", navela je Ana Brnabić.

Podsetimo, bend Crvena jabuka održao je sinoć drugi po redu koncert u Beogradu.

Kombank dvorana, u kojoj su održana dva koncerta, prekršila je epidemiološke mere i biće im izrečena kazna, saznaje B92.net.

Iz Kombank dvorane su se, kako saznajemo, pozvali na ono što je dozvoljeno ustanovama kulture, odnosno na ono što se odnosi na pozorišta, što nije slučaj kada je reč o koncertima, jer za ovakve događaje neophodna je saglasnost Kriznog štaba, što nisu imali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

143 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: