Stručnjak otkriva: Hari je izgledao besan zbog jedne osobe

Stručnjak za govor tela, Džudi Džejms, smatra da je britanski princ Hari u nedavnom intervjuu pokazao kako je posebno besan zbog jedne osobe iz kraljevske porodice.

Život

Izvor: B92

Sreda, 10.03.2021.

12:17

Stručnjak otkriva: Hari je izgledao besan zbog jedne osobe
AVALON.RED/Profimedia

"Mislim da je naročito ljut na svog oca. S ljubavlju je govorio o kraljici i o svom bratu Vilijamu", rekla je ona za britanski list Metro.

Kada je došao red na spominjanje njegovog oca, objašnjava, tada je nastala dramatična pauza koja je rekla mnogo toga.

Kako kaže, svi znaci su ukazivali na potisnuti bes - brzi treptaji, trzaj nogom, ali i pokret jezikom.

Podsetimo, u nedavnom koji su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa dali američkoj voditeljki Opri Vinfri, spomenuto je nekoliko zanimljivih činjenica o kraljevskom životu.

Megan Markl je izjavila kako su pojedini članovi kraljevske porodice bili zabrinuti za to koje će rase biti njihov sin Arči, a govorila je i o tome da je pomišljala na samoubistvo.

Pojedini na društvenim mrežama fokusirali su se na priču o mentalnom zdravlju, a neki su naveli da je Megan spasla brojne živote, dok su drugi naveli da je šokantno što su Harijev brat Vilijam i njegova žena Kejt osnovali Udruženje za mentalno zdravlje, a Megan nije mogla da dobije pomoć.

Sa druge strane, novinar i voditelj popularne emisije "Dobro jutro, Britanijo" na ITV televiziji Pirs Morgan javno je rekao da je zgranut onim što je video i nazvao intervju Harija i Megan "dvosatnim smećem kraljevske porodice, monarhije i svega za šta je kraljica toliko radila".

Morgan je, naposletku, dao otkaz zbog negativnih reakcija gledalaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: