Fudbaler otvorio dušu: "Dehidrirao sam od plakanja, pa sam se napio" FOTO

Petostruki najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo izjavio je da mu je pobeda sa Portugalijom u finalu EP 2016. godine protiv Francuske najdraža u karijeri.

Život

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 26.12.2019.

18:25

Fudbaler otvorio dušu:
Foto: Getty/Handout

Portugalija je slavila posle produžetka 1:0, golom Edera, a Ronaldo se povredio na početku meča i sa klupe "vodio ekipu do titule".

"To je najvažniji trofej u mojoj karijeri. Smejao sam se, plakao, a posle utakmice sam se napio. Dehidrirao sam jer sam previše plakao i posle čaše šampanjca sam bio pijan. Inače ne pijem, ali ovo je bila posebna prilika", rekao je Ronaldo gostujući kod popularne voditeljke Dilete Leote u emisiji "Linea Diletta" na kanalu DAZN.

Ronaldu je trofej sa Portugalijom posebno drag jer je uspeo da se okiti titulom sa reprezentacijom, što njegovom najvećem konkurentu Lionelu Mesiju još nije pošlo za rukom. Ove godine osvojio je i Ligu nacija sa selekcijom Portugalije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: