"Dastin Hofman je na snimanju ošamario Meril Strip”

U novoj, neautorizovanoj biografiji Meril Strip, navodi se da je glumac Dastin Hofman tokom snimanja filma “Kramer protiv Kramera” uznemiravao svoju koleginicu.

Život

Izvor: B92

Sreda, 30.03.2016.

15:15

Foto: Screenshot

U knjizi “Becoming Meryl Streep” može se pročitati da je Hofman ošamario glumicu i neprestano je uznemiravao izgovarajući ime njenog preminulog partnera, piše “Independent”.

U biografiji se navodi da je 1979. godine upravo Hofman odabrao Strip za ulogu Džoane. Hofman u filmu tumači ulogu Džoaninog supruga Teda.

Majkl Šulman, autor biografije, navodi da je Hofman načinio taj izbor zato što je znao da je Strip nedavno izgubila dečka i verovao da bi mogla da izvuče najbolje iz sebe zahvaljujući svežem bolu.

Šulman u biografiji citira reči producenta Ričarda Fišofa, koji tvrdi da se Hofman “služio informacijama o glumičinom privatnom životu, verujući da će na taj način pospešiti njeno glumačko izvođenje”.

Strip je nakon incidenta “napustila studio besna i bela kao kreč”, zbog čega se, ističe Šulman, film “Kramer protiv Kramera” pretvorio u “Strip protiv Hofmana”.

I Hofman i Strip osvojili su Oskara za uloge u filmu.

Bivši glumičin partner, glumac Džon Kazale, umro je 1978. u 43. godini života.

"Independent" navodi da je za komentar kontaktirao predstavnike dvoje glumaca, ali se do trenutka objavljivanja članka niko nije oglasio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: