Da li ste ikada videli Bila Gejtsa kako igra? (VIDEO)

Ples dab naslednik je plesa nae nae. Zasniva se na oslanjanju na lakat, tako da izgleda kao da igrači kijaju. Ove pokrete nedavno je izveo i američki biznismen i kompjuterski programer Bil Gejts.

Život

Izvor: B92

Sreda, 30.03.2016.

13:35

Da li ste ikada videli Bila Gejtsa kako igra? (VIDEO)
Foto: Gettyimages

Dab poreklo vodi sa atlantske hip-hop scene, a nedavno je postao izuzetno popularan u američkom fudbalu.

Bil Gejts nedavno je na internetu objavio fotografiju na kojoj se može videti kako izvodi poznate plesne pokrete: Na opasku da je reč o Fotošopu usledio je sledeći odgovor: Nedugo potom, na Tviteru su usledili i brojni šaljivi komentari: . Independent je u šali prokomentarisao da je moguće da Gejts pokušava da dokaže koliko je napredovao od proslave koja je organizovana povodom objavljivanja operativnog sistema Windows 95.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: