Prevelika ljubav: Kanje ljubi samog sebe

Australijski umetnik Skot Marš odlučio je da ukrasi Sidnej krajnje neobičnim muralom.

Život

Izvor: B92

Sreda, 30.03.2016.

11:15

Prevelika ljubav: Kanje ljubi samog sebe
Foto: Beta / Matt Sayles / Invision / AP

Stanovnici Sidneja bili su vrlo iznenađeni kada je na jednoj zgradi osvanuo mural od 6 metara na kojem je čuveni reper Kanje Vest prikazan u strasnom zagrljaju sa samim sobom. Marš navodi da je na ideju za ovo neobično delo došao kada je na internetu video fotošopovanu fotografiju na kojoj Kanje ljubi svoju suprugu Kim Kardašijan. Njena glava zamenjena je Kanjeovom glavom, tako da je ispalo da Kanje ljubi samog sebe. Marš navodi da mu je u međuvremenu neko ko se predstavlja kao Vestov zastupnik poslao mejl sa zahtevom da obriše mural. Međutim, umetnik misli da je reč o osobi koja se lažno predstavlja i dodao da je voljan da preslika delo “Kanje voli Kanjea” za 100.000 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: