Dunite u trubu i poigrajte se s kosom Donalda Trampa

Kandidat za predsednika SAD Donald Tramp već dugo je na meti onlajn šaljivdžija, koje su ovog puta smislile i jedinstven način da se korisnici interneta “poigraju” sa njegovom čuvenom frizurom.

Život

Izvor: nydailynews.com

Petak, 05.02.2016.

12:28

Dunite u trubu i poigrajte se s kosom Donalda Trampa

“Trump the Donald” sajt je vrlo jednostavan, ali i zabavan. Posetioci mogu da upravljaju trubom koju pomno prati pogled 69-godišnjeg političara, a zatim mu po želji, svirnu u kosu.

Prema podacima na ovom sajtu, s Trampovom frizurom ljudi su se igrali više od 233 miliona puta, a za samo nekoliko sati od objavljivanja sajta bio je glavna tema na Tviteru.

Ironično je to što sajt nije napravio nijedan američki glasač, nego švedska kreativna agencija “Animal”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: