Život

Subota, 23.02.2013.

12:24

Ron Džeremi: Ponovo mogu da imam seks!

Nakon što je nedavno završio u bolnici zbog srčane aneurizme, kralj filmova za odrasle uspešno se oporavlja, a lekari su pedesetdevetogodišnjem Ronu Džeremiju rekla da ponovo može i da upražnjava seks.

Izvor: B92

Default images

„Stvarno sam mislio da ću umreti, a to bi tek bila prava tragedija za sve žene koje me nisu upoznale“, rekao je portalu TMZ Džeremi od koga su medicinske sestre stalno tražile da im da autogram i prepričava iskustva sa snimanja porno filmova, a on im je u šali obećao da će iz zahvalnosti snimiti film u baš u sobi gde je ležao.

„Lekari su me pitali da li mogu da se popnem na drugi sprat bez ičije pomoći. Kada sam im odgovorio da mogu, nasmešili su mi se i rekli da jedva čekaju moj novi film. U tom trenutku sam znao da će sve biti u redu“, ispričao je Džeremi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Vojska je raspoređena: Novi rat počinje?

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je pojačano obezbeđenje državne granice, a određene trupe stavljene su u stanje visoke pripravnosti zbog intenziviranja ukrajinske vojske u pograničnim oblastima.

20:48

2.7.2024.

1 d

Priča dana

Piksi ne da ostavku

Dragan Stojković Piksi nema nameru da podnese ostavku na mestu selektora reprezentacije Srbije posle razočarenja na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

10:00

2.7.2024.

1 d

Podeli: