Život

Četvrtak, 16.07.2015.

18:30

Zbog bezbednosti otkazani lampioni za Teslu

Najavljeni spektakl puštanja hiljadu lampiona u čast Teslinog rođendana, koji je trebalo da se održi večeras na Dunavskom keju, otkazan je zbog bezbednosnih razloga.

Izvor: Tanjug

Default images
Foto: Thinkstock

Manifestacija je otkazana po preporici Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije koji je kao razlog naveo bezbednost vazdušnog saobraćaja, saopštili su organizatori.

Puštanje lampiona je već jednom otkazano, 10. jula, zbog jakog vetra.

Bilo je predviđeno da večeras u 21 čas posetioci puste preko hiljadu lampiona sa Dunavskog keja u okviru manifestacije "Tesla dani 2015.", koja je održana od 6. do 12. jula u 12 gradova i mesta Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ultimatum? Orban traži deo Ukrajine

Među 11 zahteva Mađarske u vezi sa zaštitom prava nacionalnih manjina, ključni kamen spoticanja je određivanje oblasti u Ukrajini sa posebnim nivoom garancija za prava Mađara.

16:53

27.6.2024.

1 d

Svet

Dramatičan preokret: Idemo ka katastrofi

Što duže traje rat u istočnoj Evropi između Rusije i Ukrajine i što se više provokacija dešava širom sveta, svet postaje bliži “nuklearnoj katastrofi, upozoravaju dva nuklearna analitičara.

13:00

28.6.2024.

17 h

Podeli: