Aktuelno 16

16.05.2024.

12:44

Razvode se Dženifer Lopez i Ben Aflek? "Nije bilo šanse da ovo potraje"

Svet šoubiza potresla je vest o navodnom razvodu jednog od najpopularnijih slavnih parova.

Izvor: b92.net/jutarnji.hr

Razvode se Dženifer Lopez i Ben Aflek? "Nije bilo šanse da ovo potraje"
Profimedia

Podeli:

"Gotovo je, razvode se, a ovoga puta ne treba kriviti Bena za to", kaže insajder za In Touch.

Fanovi su već primetili da Ben i Dženifer nedeljama nisu provodili vreme zajedno. Glumac nije prisustvovao Met Gali sa svojom suprugom 6. maja, uprkos njenoj važnoj poziciji na ovom događaju. Benov zvanični izgovor za nedolazak na Met Galu bio je da je bio "zauzet snimanjem filma 'The Accountant 2", međutim izvor In Touch-a tvrdi da je odlučio da se razvede od poznate pevačice.

"Sada je fokusiran na posao i svoju decu. Ben se već iselio i verovatno će prodati njihovu kuću iz snova, koju su tražili pune dve godine. Nikada neće prestati da se vole, ali ona ne može da kontroliše njega i on ne može da promeni nju. Nije bilo šanse da ovo potraje", tvrdi izvor.

Par, koji je jednom već bio u vezi pre nego što su raskinuli veridbu 2003. godine, a zatim ponovo zajedno skoro 20 godina kasnije, ranije je imao problema u vezi jer su se na različite načine nosili sa slavom. Dženifer je mnogo bolje podnosila medijsku pažnju, dok je Ben uvek bežao od nje. Pevačica je u dokumentarcu "The Greatest Love Story Never Told" otkrila i da teško podnose pažnju javnosti i da tu moraju da prave kompromise.

"Mislim da Benu nije prijatno da ovo radim, ali ne može da me spreči", rekla je tada Dženifer.

"Ben nikada nije želeo da uništi Dženiferine snove ili da joj kaže da ne može da učini nešto da pomogne svojoj karijeri, iako ona prilično kontroliše", tvrdi izvor.

Nažalost, čini se da je postizanje kompromisa bilo teže nego što su mislili...

"Čekali su skoro dve decenije da se ponovo okupe, ali na kraju jednostavno nije uspelo", tvrdi izvor i nastavlja: ​​"Oboje su rekli da su sazreli i učili iz svojih grešaka, ali neki od većih problema zbog čega su prvi put razdvojeni su ostali isti."

Podeli:

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dramatičan preokret: Idemo ka katastrofi

Što duže traje rat u istočnoj Evropi između Rusije i Ukrajine i što se više provokacija dešava širom sveta, svet postaje bliži “nuklearnoj katastrofi, upozoravaju dva nuklearna analitičara.

13:00

28.6.2024.

1 d

Svet

"Zbogom Rusijo"

Nemačka je u petak, u Štadeu kod Hamburga, počela izgradnju prvog od tri planirana kopnena terminala za prijem tečnog prirodnog gasa.

16:00

29.6.2024.

18 h

Podeli: