Nova vest
close

OpenAI

Aktuelno

I, Google, šta ćemo sad?

OpenAI ojbavio je da na tržište puštaju pretraživač SearchGPT, koji će putem veštačke inteligencije (AI) da omogući pretraživanje interneta u realnom vremenu i pristup informacijama širom mreže.

10:25

26.7.2024.

121 d

Aktuelno

"Prevarant. Ne znam zašto bih mu verovao"

Ari Emanuel, jedan od najmoćnijih ljudi u industriji zabave, kritikuje Sema Altmana iz OpenAI-ja, nazivajući ga "prevarantom", ispitujući rizike i korist veštačke inteligencije i zalažući se za njenu regulaciju.

8:15

1.7.2024.

146 d

Aktuelno

Blokiraće Kinu

OpenAI je preduzeo akcije koje će blokirati korisnike u Kini ukoliko žele da koriste ChatGPT.

8:15

28.6.2024.

149 d

Aktuelno

Ilon Mask odustao

Ilon Mask, suosnivač kompanije OpenAI, odustao je od svoje tužbe za kršenje ugovora protiv ove kompanije.

9:30

12.6.2024.

165 d

Aktuelno

Slavna glumica: Nisam dala dozvolu

Glumica Skarlet Johanson optužila je OpenAI da je kopirao njen glas za jednog od glasovnih asistenata u ChatGPT-ju uprkos tome što je kompaniji uskratila dozvolu da to učini.

13:20

21.5.2024.

187 d

Izdvajamo

Info - B92

Razno

Na današnji dan, 25. novembar

1560 - Umro je Andrea Doria, srednjovekovni heroj Djenove, koji se do pred kraj života, u 87. godini uspešno borio protiv Turaka i berberskih pirata u Mediteranu. Uz pomoć Karla V oslobodio je Djenovu od Francuza i uspostavio nezavisnu republiku.

0:00

25.11.2024.

1 h

Svet

Iran odmah reagovao: Nismo mi

Iran je kategorički odbacio optužbe da je umešan u ubistvo izraelskog rabina Zvi Kogana u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, saopštila je iranska ambasada u Abu Dabiju za Rojters.

23:57

24.11.2024.

1 h

Život - B92

Novo Sport Video Menu