Tehnopolis

Subota, 02.12.2023.

14:38

YouTube testira brojanje lajkova i komentara u realnom vremenu

YouTube ne obavesti uvek korisnike kada uvede neke nove funkcije, ali ova nedavna promena je prilično korisna.

Izvor: B92

YouTube testira brojanje lajkova i komentara u realnom vremenu
Foto: Shutterstock/BigTunaOnline

Radi se o tome da je YouTube nekima omogućio da vide broj lajkova i komentara u realnom vremenu, odnosno njihove menjanje "iz minuta u minut".

Trenutno, broj lajkova i komentara se ne menja dok gledate neki video-snimak, ali nova funkcija na Android aplikaciji ovo omogućava, i to uz zanimljivu animaciju.

Kako piše sajt Android Police, čini se da promena broja lajkova i komentara ne zavisi od toga da li vam je video pauziran ili ga trenutno gledate.

Ovaj sajt dodaje i da je teško reći kada je funkcija stigla na YouTube, s obzirom na to da tim koji stoji iza platforme nije ništa objavio o tome.

Možda zato što je funkcija i dalje ograničena na određene korisnike i regione, a jedan od zvaničnika je rekao da "ako vidite da vaš YouTube izgleda malo drugačije, verovatno je u pitanju neka eksperimentalna funkcija".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: