Najavljen World of Warcraft: Traveler

WarCraft franšiza u svojoj bogatoj istoriji pored brojnih video igara, te filma koji nam uskoro dolazi, ima i veliku kolekciju knjiga, kratkih priča i stripova, koja nam sve skupa omogućava da uronimo u najveće dubine ovog ogromnog univerzuma i do detalja upoznamo njegovu istoriju, heroje, lokacije, kulture, rase i sve ono ostalo što ovu franšizu čini jednom od najpopularnijih fantazijskih svetova.

Tehnopolis

Izvor: klanrur.rs

Sreda, 30.03.2016.

18:41

Najavljen World of Warcraft: Traveler

Sve WarCraft knjige su karakteristične po tome što imaju ozbiljan, mračan fantazijski ton, dok stripovi obično imaju nešto veseliju notu. Ipak, iz Blizzarda su jutros ekskluzivno najavili najnoviji dodatak WarCraft porodici, serijal knjiga za decu od 8 do 12 godina po nazivom World of Warcraft: Traveler.

Ideja Travelera je da kroz set vrhunski ilustrovanih knjiga ( koje će raditi Samwise Didier), napisanih perom čuvenog pisca i stripadžije, Greg Weismana, mladi naraštaji zainteresoavni za WarCraft upoznaju taj magični svet očima svojih vršnjaka iz Azerotha, koji će biti glavni likovi u ovoj seriji knjiga.

Iako je ciljna publika ovih knjiga predtinejdžerski uzrast, iz Blizzarda poručuju da je ideja da Traveler serijal bude odlično iskustvo i veteranima WarCrafta, koji su prešli WarCraft RTS igre i WoW uzduž i popreko, i da će i oni moći da uz Traveler vide Azeroth na jedan novi način. Prva knjiga u serijalu najavljena je za novembar ove godine, a izdavač će biti Scholastic, najveći svetski izdavač knjiga za decu.

izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: