Objavljen novi trejler za igru Hitman

Developer IO Interactive i izdavač Square Enix su spremni da nam ponude nešto više detalja o ekskluzivnom sadržaju koji za svoju predstojeću Hitman igru planiraju da ponude za PlayStation 4 konzolu. Takođe su dali i neke nagoveštaje o ukupnoj strukturi priče u novom naslovu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 05.02.2016.

08:38

Objavljen novi trejler za igru Hitman

Trejvis Barbour je objasnio na PS Blogu da je novi trejler dizajniran da gejmerima prikaže pogled na svet nasilja, ubistava, moći i luksuza koji će biti u stanju da se istraži, kao i kako je novi naslov povezan sa prošlosti franšize. IO Interactive želi da koristi epizodnu strukturu novog Hitmana kako bi isporučio interesantno iskustvo koje istražuje individualne situacije a takođe nudi i veliku priču.

Gejmeri koji budu igrali naslov na PlayStation 4 konzoli će imati priliku da igraju poseban set misija nazvan The Sarajevo Six. Hitman će biti objavljen 11. marta za PC, Xbox One i PlayStation 4, kao početni paket koji će uključivati prolog i misiju u Parizu.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: