Premijera filma “Džobs” u DOB-u 11.septembra

Ekskluzivna premijera, s nestrpljenjem očekivanog filma “DŽOBS” (Jobs), biće održana u bioskopu Doma omladine Beograda, u sredu 11. septembra u 20 časova.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 30.08.2013.

11:45

Default images

Ovaj kontroverzni film, koji je izazvao dosta oprečnih komentara i polemika, prati životnu priču famoznog Stiva Džobsa, osnivača kompanije Apple, jednog od najvećih vizionara i tehničkih genija. Džobs je svojim radom i idejama definitivno izmenio svet u kojem živimo. Njegova odlučnost, sposobnost da motiviše svoje saradnike kao i neverovatna energija kojom je uspeo da prebrodi nebrojene tehničke, finansijske i poslovne probleme, omogućili su stvaranje kompanije koja je revolucionarnim proizvodima povezala ljude, učinila njihov rad produktivnijim, a život zabavnijim.

Specijalno povodom premijere filma, u holu ispred bioskopske sale Doma omladine Beograda 11. septembra u 19:30h biće otvorena i svojevrsna izložba iz zbirke Apple muzeja firme Macola. Publika će biti u prilici da vidi neke od retkih i jedinstvenih proizvoda ove mitske kompanije i da se priseti početaka i razvoja Apple industrije.

U susret premijeri filma „DŽOBS“, Millennium Film, Dom omladine Beograda i firma Macola organizuju i nagradni foto konkurs „NAJ JABUKA“. Pozivamo vas da pošaljete svoju fotografiju sa jabukom (pravom, sa Apple proizvoda, nacrtanom, kakvom god, pustite mašti na volju...) kao glavnim motivom i svoj kontakt telefon na adresu office@domomladine.org.

Sve fotografije će biti objavljene u albumu na Facebook stranici Doma omladine Beograda, https://www.facebook.com/domomladinebeograd. Autori NAJ JABUKA (najinteresantnijih, najoriginalnijih, najduhovitijih...NAJ fotografija), koja bude imale najviše „lajkova“ publike, osvojiće vredne nagrade. Autor fotografije koja bude imala najviše „lajkova“ osvojiće iPad tablet.

Dobitnici nagrada biće proglašeni nakon premijerne projekcije filma „Džobs“ u Domu omladine Beograda, 11. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: