Tehnopolis

Utorak, 05.11.2013.

13:01

LG Flex ima ekran koji zapravo može da se "savija"

Već znamo da će predstojeći LG Flex smartfon posedovati prilično veliki luk od vrha do dna kućišta, ali zahvaljujući izvoru koji je proveo neko vreme sa ovim uređajem znamo da on zaista može i da se izvija.

Izvor: Endgadget

Default images

Video u trajanju od 14 sekundi pokazuje da ovaj smartfon sa savitljivim ekranom zaista može da se savija, ali je potrebno koristiti znatnu količinu sile kako bi se dobio željeni efekat tako da se to neće desiti dok vam se telefon nalazi u džepu ili torbi.

Malo je verovatno da bi ekran uspeo da preživi konstantno krivljenje, ali bi s vremena na vreme mogao da posluži kao interesantan trik koji ćete pokazati prijateljima.

Javnost do sada nie bila upoznata za ovom mogućnošću ekrana, ali jeste sa sledećim: LG FLex imaće 6-inčni OLED displej rezolucije 720 piksela, Snapdragon 800 procesor i 2GB RAM-a zajedno sa komandnim dugmićima na pozadini koji se mogu videti i na modelu LG G2.

Korisnici takođe mogu da uživaju i u posebnom premazu koji može sam da se popravlja kada su u pitanju ogrebotine koje se mogu naći na zadnjoj strani telefona usled korišćenja ili nošenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: