Tehnopolis

Četvrtak, 30.09.2010.

14:28

Dobijate kredit kada vas zovu

Vip je u Srbiji krenuo sa novom vrstom promocije. Naime, svi novi i postojeći pripejd korisnici imaće mogućnost da dobiju kredit kada primaju pozive.

Izvor: B92

Default images

Za svaki minut primljenog poziva iz svih ostalih nacionalnih mreža, kredit će se uvećavati za 10 dinara, a bonus kredit se može koristi za pozive, SMS i MMS, prema svim mrežama.

Novi korisnici će automatski biti uključeni u ovu akciju kada aktiviraju svoju karticu, dok postojeći moraju da se za nju registruju i uplate najmanjw 200 dinara kredita. Isto toliko treba da uplate i novi korisnici nakon isteka perioda od sedam dana, ukoliko žele i dalje da dobijaju bonus kredit na ovaj način.

Za sve dodatne informacije posetite www.vipmobile.rs ili pozovite korisnički servis na 060/1234. Akcija će trajati do kraja novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

I Hrvati hitno povukli naš keks

Atlantic Grupa je Državnom inspektoratu izvestila da povlači s tržišta Jimmi cookies noisette od dve serije s rokom upotrebe do 11. maja sledeće godine zbog "mogućeg prisustva stranog tela u sadržaju".

10:58

23.9.2024.

1 d

Podeli: