Tehnopolis

Sreda, 22.05.2013.

16:31

Radnici napuštaju HTC?

HTC je u velikim problemima proteklih godina i nada se da bi najnoviji telefon HTC One mogao da predstavlja svetlo na kraju mračnog tunela. Međutim, izgleda da su na pomolu nove muke – ili HTC želi da pročisti svoje redove ili su zaposleni sami rešili da počnu da napuštaju kompaniju.

Izvor: B92

Default images

Kompaniju su do sada napustili Kudži Kodera (direktor zadužen za proizvode), Džejson Gordon (direktor komunikacija), Rebeka Roland (globalni marketing menadžer), Džon Starkveder (direktor digitalnog marketinga) i Erik Lin (zadužen za strateška pitanja).

U slučaju Erika Lina, nakon odlaska kompanije usledio je i tvit: „Svim mojim prijateljima koji su još u HTC-u – samo dajte otkaz. Napustite kompaniju. Znam da je to teško uraditi, ali bićete znatno srećniji, kunem se“.

Kako piše TalkAndroid, HTC je možda došao do samog dna i kompanija mora da shvati da ljudi kupuju proizvode zbog njihovih funkcija a ne kvaliteta. HTC je pravi odlične telefone ali ne uspeva da shvati kako da privuče prave kupce – obične ljude koji kod telefona traže obilje funkcija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: