Tehnopolis

Subota, 08.02.2014.

13:18

Flappy Bird sada i za Windows Phone

Verzija sve popularnije igrice Flappy Bird pojavila se 7. februara na Windows Phone sajtu, uprkos tome što developeri kompanije Microsoft tvrde da nisu radili na njenom razvoju.

Izvor: B92

Default images

Zvanična verzija igre, koju je kreirao Dong Ngujen u početku je bila dostupna samo za Android i iOS, ali se krajem sedmice iznenada pojavila i verzija za Windows Phone koju je ponudio IG Mobile, piše BBC.

Predstavnici za odnose sa javnošću kompanije Microsoft kazali su za BBC da još uvek istražuju slučaj, te da za sada ne mogu da daju više informacija.

Dong Ngujen je u petak putem Twittera poručio: "Želim da uputim izvinjenje WP korisnicima zbog toga što kasni razvoj igre za WP. Jako se trudim da to ostvarim."

Igra Flappy Bird objavljena je u maju 2013. godine i do sada je preuzeta više od pedeset miliona puta. Promovisana isključivo putem društvenih mreža, Flappy Bird je dospela na prvo mesto besplatnih igara kada su Apple App Store i Google Play Store u pitanju.

Zanimljivo je svakako da je Dong Ngujen igru kreirao za svega tri dana

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: