Tehnopolis

Petak, 01.02.2013.

11:53

Playstation 4 (možda) izlazi 20. februara

Kompanija Sony objavila je nešto što može da bude prva reklama-najava za svoj novi gejmerski adut Playstation 4. I posle odgledanih 45 sekundi teško je reći šta je to što japanska kompanija najavljuje za 20. februar, osim što ćemo "videti budućnost".

Izvor: B92

Default images

Nije neobično da kompanije koje prave video igre izbace fantastično dramatične trejlere za svoje nove igre, ali ovoga puta stvar je potpuno drugačija... Pored igre "elektriciteta", raznobojnih munja, 3D efekata i slova koja najavljuju nešto očigledno bitno vezano za novu Playstation konzolu krajem februara, ništa drugo nije očeigledno osim da ćemo "videti budućnost"....

Izvršni direktor japanskog diva, Kazuo Hirai, ranije je najavljivao da Sony neće da žuri s objavljivanjem svoje nove konzole i da će rado sačekati da Microsoft to prvo uradi sa svojim novim Xbox-om. Sada se to ipak menja, s obzirom da Microsoft i dalje stidljivo najavljuje svoj adut – Xbox 720, a Sony je prvi krenuo sa tizerima.

Ako je Sony odlučio da krene sa promocijom baš sada, to će mu doneti par meseci prednosti u odnosu na konkurenciju i to pre sajma E3, koji se u junu održava u Los Anđelesu. Ako je ovo samo "igra prestola", mnogi gejmeri će 20. februara biti jako razočarani....

Spekulacije o tome kako bi mogao da izgleda PS4 "iznutra" pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija gubi: Nikad niže za poslednje tri godine

Ruski izvoz nafte i naftnih derivata je u avgustu pao za 290.000 barela dnevno (bpd) na sedam miliona bpd i nalazi se na najnižem nivou od marta 2021. godine, objavila je danas Međunarodna agencija za energiju (IEA).

22:03

12.9.2024.

1 d

Podeli: