Tehnopolis

Utorak, 28.02.2012.

12:25

Sve manje vremena na Google Plusu

Uprkos tome što baza korisnika Google Plusa raste, količina vremena koje oni provode na ovoj mreži opada, piše Cnet.

Izvor: B92

Default images

Pozivajući se na rezultate analitiče kompanije comScore, oni pišu da su korisnici Facebooka u proseku proveli 7,5 sajti na ovom sajtu tokom januara, dok je u slučaju Google Plusa to samo 3,3 minuta.

U decembru su, piše Bloomberg, provodili 4,8 minuta, a mesec dana ranije 5,1 minut.

Bredli Horovic iz Googlea nije želeo da iznese zvanične podatke, prenosi Wall Stree Journal, ali kaže da rastu u svim segmentima koji su im važni, a portparolka ove kompanije rekla je da su comScore podaci drastično niži od internih Googleovih podataka.

Što se drugih mreža tiče, posle Google Plusa, najmanje vremena provodi se na mreži Myspace, oko 8 minuta, zatim dolazi LinkedIn sa 17, Twitter sa 21 i Pinterest i tumblr. sa 89 minuta, koliko su se u proseku zadržali njihovi korisnici tokom januara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

12 h

Podeli: