Horizon Forbidden West – kako izgleda na PS4 Pro? VIDEO

Guerilla Games je objavio kratke video snimke svoje najnovije igre Horizon Forbidden Vest kako bi potencijalni kupci mogli da vide kako će ona izgledati na PS4 Pro.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 05.02.2022.

19:07

Default images

Naravno, bilo bi bolje da su video snimci duži i da kupci mogu da vide kako bi igra izgledala i na klasičnoj četvorci. Međutim, ovo će smiriti mnoge skeptike o tome kako će igra izgledati na konzolama poslednje generacije, jer je postala vrlo opravdana briga. Pogotovo nakon onoga što se dogodilo sa igrom Cyberpunk 2077, čiji je studio tajno krio od igrača kako igra izgleda na starijim konzolama. I sve to da bi se konačno otkrilo da je igra toliko loša da je Sony morao da je povuče iz prodaje. U ovom videu možemo videti Aloj u različitim situacijama i animacije su glatke bez obzira koliko se dešavalo na ekranu. Nadamo se da će cela utakmica biti takva. Inače, Horizon Forbidden Vest na PS4 i PS5 dolazi 18. februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: