Twin Peaks kao virtuelna kompjuterska igra

David Lynch se udružio sa kompanijom Collider Games, a kako bi udruženim snagama Twin Peaks preveli u virtuelnu realnost.

Tehnopolis

Izvor: FarOut, Pc Press

Četvrtak, 26.12.2019.

11:00

Default images

Televizijska serija koja se pojavila 1990. godine, i gledaocima donela misteriju koja obavija slučaj Laure Palmer, stekla je ogroman broj obožavatelja, pa se 2017. pojavio i nastavak koji je zaokružio priču. Twin Peaks franšiza sada nastavlja da raste, pa se spekuliše o novom serijalu, a tu je i igra osnažena virtuelnom realnošću. Igrači tokom igre posećuju kultne destinacije iz serije, na prvom mestu slavnu Crvenu sobu.

Cilj igre je da se pomogne agentu Cooperu i Gordonu Coleu u rešavanju ubistva Laure Palmer, a da bi se to postiglo neophodno je da se reši serija slagalica, te da se tako otključa svaki sledeći nivo koji je građen u escape room stilu, prenosi PC Press.

Igra je već dostupna na Steam-u za Oculus Rift, Vive i Valve Index, a očekuje se da kasnije stigne i na Oculus Quest i PlayStation VR.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: