Call of Duty ove godine odlazi u svemir

U slučaju da ste očekivali da se Call of Duty serijal vrati realističnijem ratovanju, možda čak i svetskim ratovima, moramo da vas razočaramo.

Tehnopolis

Izvor: klanrur.rs

Sreda, 30.03.2016.

16:35

Call of Duty ove godine odlazi u svemir
Foto: Thinkstock / ilustracija

Ovogodišnji Call of Duty punom parom ide u naučnofantastičnom smeru jer će biti smešten u svemir.

Za razliku od prethodnih igara, Advanced warfare i Black ops 3, koje su imale izlete u sci-fi ili bližu budućnosti, novi Call of Duty će biti potpuno SF. Intergalaktički ratovi, svemirske borbe i vrlo daleka budućnost su ono što bi trebalo da očekujemo u novoj igri, a navodno nadovezivaće se na priču iz Ghosts.

Na igri inače radi Infinity Ward i izlazi u novembru za PC i konzole. Da podsetimo, krajem godine nas očekuje i novi Battlefield za koji se navodi da će biti smešten u Prvi svetski rat ali, kao i u slučaju sa novim CoD-om, još nije sve zvanično potvrđeno.

Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: