Uređenje doma

Izgledajte prelepo i tokom trudnoće

Mnoge žene strahuju da će tokom trudnoće postati neprivlačne, kao i da će im trudnoća oduzeti sav glamur. Postoji mnogo načina da žene ostanu privlačne i kada očekuju bebu...

Utorak, 04.06.2013.

18:54

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Izgledajte prelepo i tokom trudnoce Poboljsajte izgled svoje koze Trudnoca ima fazu u kojoj bi lekar trebalo da prati vasu ishranu. Razgovarajte sa vasim lekarom i pitajte ga za savet kojim namirnicama biste mogli da poboljsate izgled svoje koze. Pazite na tezinu Previse kaloricna hrana samo ce otezati put hranljivim materijama do vase bebe, zato u dogovoru sa vasim lekarom konzumirajte namirnice koje pospesuju zdravlje, a ne tezinu. Oblacite haljine Trudnoca znaci da cete neke od omiljenih odevnih komada morati da ostavite sa strane neko vreme, ali to ne znaci da ostavljate i glamur zajedno sa njima. Duge leprsave haljine istaci ce vasu zenstvenost i uciniti vas glamuroznom trudnicom. Vezbajte Konsultujte se sa vasim lekarom ili trenerom koje vezbe ce vam pomoci da izbegnete gomilanje nepotrebnih kilograma. I raspolozenje ce vam se sigurno popraviti. Budite samouverene Ukoliko budete samouverene i svesne svog glamura, zracicete njime svuda oko vas. Pozitivan stav ucinice da i tokom trudnoce budete privlacne kao i pre nego sto ste postale buduce srecne mame. Trudnoca je iscekivanje novog zivota, i taj period treba da ucinite sebi sto lepsim. Na vama je koliko cete glamurozno izgledati tokom tih devet meseci. foto: Mai Teng/sxc.hu Super zena Mnoge zene strahuju da ce tokom trudnoce postati neprivlacne, kao i da ce im trudnoca oduzeti sav glamur. Postoji mnogo nacina da zene ostanu privlacne i kada ocekuju bebu... Mnoge zene strahuju da ce tokom trudnoce postati neprivlacne, kao i da ce im trudnoca oduzeti sav glamur. Postoji mnogo nacina da zene ostanu privlacne i kada ocekuju bebu...

Poboljšajte izgled svoje kože

Trudnoća ima fazu u kojoj bi lekar trebalo da prati vašu ishranu. Razgovarajte sa vašim lekarom i pitajte ga za savet kojim namirnicama biste mogli da poboljšate izgled svoje koze.

Pazite na težinu

Previše kalorična hrana samo će otezati put hranljivim materijama do vaše bebe, zato u dogovoru sa vašim lekarom konzumirajte namirnice koje pospešuju zdravlje, a ne težinu.

Oblačite haljine

Trudnoća znači da ćete neke od omiljenih odevnih komada morati da ostavite sa strane neko vreme, ali to ne znači da ostavljate i glamur zajedno sa njima. Duge lepršave haljine istaći će vašu ženstvenost i učiniti vas glamuroznom trudnicom.

Vežbajte

Konsultujte se sa vašim lekarom ili trenerom koje vežbe će vam pomoći da izbegnete gomilanje nepotrebnih kilograma. I raspoloženje će vam se sigurno popraviti.

Budite samouverene

Ukoliko budete samouverene i svesne svog glamura, zračićete njime svuda oko vas. Pozitivan stav učiniće da i tokom trudnoće budete privlačne kao i pre nego što ste postale buduće srećne mame.

Trudnoća je iščekivanje novog života, i taj period treba da učinite sebi što lepšim. Na vama je koliko ćete glamurozno izgledati tokom tih devet meseci.

foto: Mai Teng/sxc.hu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare