Četvrtak, 20.02.2014.

15:16

Nisu štikle, ali će vam u njima noge izgledati duže

Prvo što će vam pasti na pamet kada želite da vam noge izgledaju duže su visoke potpetice, ali one nisu jedini način da vizuelno izdužite izgled nogu. Štaviše, nekada visoke potpetice mogu učiniti manje od balerinki! Slede tri jednostavna trika pomoću kojih ćete vizuelno izdužiti noge u baletankama.

Izvor: magazin.net

Default images

1. Naglasite dužinu nogu od struka

Naglašen visoki struk je vaš najbolji prijatelj kada je u pitanju stvaranje iluzije dugih nogu - posebno pantalone visokog struka. Dakle, ako imate dug torzo koristite trik i ne sakrivajte struk!

2. Odeća i obuća iste boje

Uskladite boju pantalona s bojom cipela. Tako ćete stvoriti iluziju dužine nogu sve do vrhova prstiju. Ako su vam noge gole, nosite cipele u boji kože.

3. Nizak gornji dio cipele

Kada su u pitanju cipele i stvaranje iluzije dugih nogu, nije toliko važna visina potpetice koliko deo koji prekriva prednji dio stopala, odnosno ris. Cipela koja prekriva ris i zglob skratiće vaše stopalo i noge će izgledati još kraće. U tom slučaju, za stvaranje iluzije dugih nogu ponekad par balerinki može učiniti više od visokih potpetica.

izvor i foto: magazin net; stacie/flickr.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: