Sreda, 27.11.2013.

13:32

Teške optužbe na račun slavne kuvarice

Iako su se nedavno razveli zbog medijskog skandala, milioner Čarls Sači optužio je svoju bivšu ženu Najdželu Loson, televizijsku kuvaricu, da se drogira, zbog čega nije mogla normalno da rasuđuje kada je trošila zajednički novac.

Izvor: Super žena

Default images

Naime, Čarls je optužio svoju bivšu suprugu da je heroinski zavisnik, te da je dozvolila svojim asistentkinjama, sestrama Grilos, da troše njihov zajednički novac. Sestre su završile na sudu, a na jučerašnjem suđenju pročitan je mejl koji je Sači poslao Najdželi u toku brakorazvodne parnice.

"Naravno da će sada sestre Grilos uživati u svemu što su stekle uz tebe. Droga ti je toliko popila mozak da si im dozvoljavala da troše naš novac na sve što im se svidi. Ja im čak i verujem da si im ti to dozvoljavala, ali one su krale naš zajednički novac, budući da ti nisi bila u stanju da razmišljaš“, pisalo je.

Milioner je u mejlu zove Hajdžela umesto Najdžela, aludirajući na njenu navodnu heroinsku zavisnost.
Podsetimo, slavni par se razveo nakon što je Čarls Sači naočigled gostiju restorana davio svoju suprugu. Kasnije se sam prijavio policiji, a medijima ispričao da je sve bila samo šala.

Najdžela i Čarls su se razveli samo nekoliko nedelja nakon skandala.

foto: youtube/screenshot

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: