Ponedeljak, 04.11.2013.

14:07

Lepa na mamu: Ajrlend sve više pleni pažnju javnosti

Ćerka Aleka Boldvina i Kim Bejsindžer, Ajrlend slikala se za kampanju za Solmaz Saberi, a kada je slike objavila na Instagramu mnogi su komentarisali kako liči na svoju slavnu mamu.

Izvor: Super žena

Default images

Osamnaestogodišnja Ajrlend, koja je foto model, u kožnom kompletu za crnim rukavicama preko grudi pozirala je za kampanju poznatog brenda.
"Malo događaja iza scene sa mog snimanja za neverovatno talentovanu Solmaz Saberi", napisala je ispod fotografija.
Ova lepotica je nedavno doživela neprijatnost kada je objavila sliku sa Noći veštica na kojoj se maskirala u Indijanku, zbog čega je izazvala buru negativnih komentara. Ona se izvinila, ali ne baš svima.

"Ok, dosta. Izvinjavam se ako je moj kostim uvredio vas i vašu kulturu. Ipak, ne izvinjavam se većini vas koji ste me napali s puno reči mržnje!“, napisala je ona na Tviteru i dodala da jednim delom i sama pripada toj kulturi.
Inače, ćerka poznatih roditelja sve više pleni pažnju javnosti, a na jednoj od fotografija koje je okačila na Instagramu potpuno blista, jer drži kucu za kojeg kaže „da je nešto najbolje što joj se desilo u životu“.

foto: instagram

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: