Subota, 02.11.2013.

09:41

Pijan pozvao radio i pričao o bivšoj ženi

Glumac Dejvid Arket je pod uticajem alkohola pozvao radio stanicu i uključio se u emisiju Hauarda Sterna gde je otkrio kako njegova bivša supruga glumica Kortni Koks ima novog dečka.

Izvor: Super žena

Default images

"Ona je sada sa nekim ko je voli i mnogo mu je stalo do nje. To mi je jedino i važno", rekao je glumac, inače bivši muž zvezde serije Prijatelji Kortni Koks.

U ovom uključenju, Dejvid je spomenuo i njihovu devetogodišnju ćerku Koko za koju je rekao kako je ona najbolja prijateljica koju je ikada imao.

Na kraju, razgovor je završio dramatično rekavši: "Ovo nije privi put da zovem pijan. Žao mi je i i izvinjavam se ako sam nekoga uvredio. Mrtav sam pijan, ali do sutra ću se otrezniti".

Inače glumački par ne živi zajedno još od 2010. godine, ali su se zvanično razveli tek ovog leta. Par se upoznao na snimanju prvog filma Vrisak 1995. godine, a venčali su se 1999. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: