Sreda, 08.10.2014.

10:28

Prvi put o golim fotografijama: "To je seksualni zločin"

Poznata glumica i oskarovka Dženifer Lorens prvi put je progovorila o svojim golišavim fotografijama koje su hakeri objavili na internetu.

Izvor: Super žena

Default images

Glumica je u intervjuu za "Veniti fer“ rekla koliko je teško podnela kada su se njene intimne fotografije pojavila na internetu.

"To nije skandal. To je zločin i to seksualne prirode. Grozno je to što se dogodilo. Zakon mora da se promeni, ali i ljudi moraju da se menjaju“, rekla je dvadesetčetvorogodišnja glumica.

"Svako ko je pogledao fotografije trebalo bi da oseti istu sramotu“, rekla je Dženifer.

Kada su njene gole fotografije obišle svet, glumica kaže da je razmišljala da napiše javno saopštenje, međutim od šoka nije uspela da progovori do sada. Kada bi pokušala da sastavi javno saopštenje nije znala šta da napiše. Htela je da se izvini, ali nije znala zbog čega.

"Bila sam toliko uplašena da će to uništiti moju karijeru. Ne znači da sam želel da se ovo dogodi samo zato što sam poznata ličnost“, rekla je ona.

"To je moje telo i moj izbor. A sama činjenica da to više nije samo moj izbor me je izvela iz takta. Ne mogu da se pomirim s činjenicom da uopšte živimo u ovakvom svetu“, rekla je glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: