Petak, 25.10.2013.

13:55

"Ne mogu sebi više ništa da priuštim"

Čuvena Dona iz popularne tinejdž serije "Beverli Hils" se požalila za magazin "People" kako ovih dana vodi mnogo skromniji život…

Izvor: Super žena

Default images

Naime, ćerka čuvenog Arona Spelinga, američkog televizijskog i filmskog producenta koji je za života uspeo da izgradi imperiju, se za magazin "People" požalila kako sada mora mnogo skromnije da živi, što zbog poslovnih neuspeha, što zbog činjenice da ne želi ponovo da "moli" majku Kendis za finansijsku pomoć.

"Ljudi moraju biti svesni činjenice da se u svetu šou biznisa sve mnogo brže menja. Jedan dan možete imati milione, a već drugi dan da budete pred bankrotom. To nije naravno moj slučaj, ali više ne živim u luksuzu i izobilju na koji sam navikla", priznala je Tori za "People".

Tori se još i požalila kako godinu dana sebi nije kupila torbu, a njen suprug Din nije imao dovoljno novca da se podvrgne željenoj vazektomiji.

Od smrti oca Arona Spelinga, Tori je od majke dobila "skromnu" sumu od osamsto hiljada dolara, a kako navodi u razgovoru za magazin "People" ne namerava da joj traži još jer joj ponos ne dozvoljava.

Foto: screenshot/You Tube

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: