Četvrtak, 26.09.2013.

09:34

"Upoznajte moju verenicu"

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je zaprosio svoju dugogodišnju devojku Jelenu Ristić i sada želi sa svima da podeli svoju radost. Fotografiju je postavio na svoj nalog na Tviteru, a slika svakog trenutka dobija sve više "lajkova" i čestitki oduševljenja.

Izvor: mondo.rs

Default images

Novak Đoković i njegova dugogodišnja devojka Jelena Ristić u sredu su obelodanili da su se verili, a preko društvenih mreža obožavatelji su iskoristili priliku da čestitaju mladom paru na veridbi.

Najbolji svetski teniser je u toku dana postavio ovu fotografiju sa Jelenom, uz komentar: "Upoznajte moju verenicu i buduću ženu. Presrećan sam! Hvala na predivnim željama".

Ana Ivanović, koja se tek nedavno upoznala sa društvenom mrežom Tviter, postavila je ovaj komentar: "@DjokerNole @JelenaRisticNDF cestitam vam od sveg srca!!! :) Zelim vam zivot pun ljubavi I srece! #najlepsiosecaj".

Jelena Ristić je takođe iskoristila priliku da se svima zahvali na lepim željama preko svog profila na Tviteru. Foto: twitter.com/DjokerNole

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: