Utorak, 10.09.2013.

15:37

Bivši dečko Bijonse konačno progovorio

Lindal Lok nedavno je u medijima progovorio o svojoj vezi s Bijonse iz faze dok je živela u Hjustonu i tek bila na početku pevačke karijere.

Izvor: hot.hr

Default images

Upoznali su se 1993. godine u crkvi. Navodno su se prvi put poljubili na koncertu Brajana Meknajta i zajedno išli na maturu 1997. godine.

Međutim, kad je Bijonse počela da peva u grupi “Destiny's Child”, Lidal joj je postap neveran.

“Što je ona postajala veća zvezda, to sam ja više mislio da nisam dovoljno dobar za nju”, izjavio je za magazin “San”.

“Jedne večeri kad nije bila u gradu, otišao sam s prijateljima u bar i završio u krevetu s drugom ženom. Tokom nekoliko godina, koliko smo bili zajedno, prevario sam je oko pet puta. Nisam joj to rekao dok nismo raskinuli”, ispričao je Bijonsin bivši.
Navodno pevačica je želela da ostane devica do braka. Njih dvoje nikad nisu bili intimni.

'Ko bi varao ženu lepu poput Bijonse? Pa, ja sam taj muškarac i to će me uvek progoniti. Kad je započela vezu s Džej Zijem znao sam da smo osuđeni na propast i da je ne mogu dobiti natrag. Ali znam da će me bez obzira na sve uvek voleti', dodao je.

Ne zna se koliko je od ovog istina, ali pevačica je 2008. godine izjavila da je Džej Zi jedini muškarac u njenom životu.

“Ljudi bi se iznenadili koliko malo iskustva imam. Kad sam imala 12,13 godina imala sam prvog dečka i bio mi je dečko do 17. godine. Nismo živeli zajedno i nismo, znate... To je bilo moje jedino iskustvo s muškarcima i od tada sam imala samo jednog dečka u svom životu – Džej Zija”, rekla je Bijonse za “Telegraf”.

Šta mislite kome je onda posvetila ovu pesmu? Izvor: hot.hr
Foto: screenshot/youtube

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: