Sreda, 02.07.2014.

13:01

Svi su joj zavideli na figuri, a ona je bila teško bolesna

Pevačica Nikol Šerzinger poznata je po svojoj izvajanoj figurni na kojoj joj zavide žene širom sveta, međutim, zgodna Nikol otkrila je kako je na početku svoje karijere patila od bulimije.

Izvor: Super žena

Default images

Činjenica jeste da ova devojka ima savršenu liniju, ali koja je njena cena, samo Nikol zna.

Naime, pevačica je u najnovijem intervjuu za časopis "Cosmopolitan“ priznala kako je na početku karijere, kada su joj se svi divili, patila od bulimije.

"To je strašna bolest koja vas parališe. Bio je to jedan jako mračan period za mene“, rekla je Nikol.

Pošto nikada nije bila zadovoljna svojim telom Nikol je obolela od bulimije na početku svoje karijere. Kako je poznata i kao plesačica kaže da zbog bolesti nekada nije imala snage za ples i gubila je glas.

"Nisam mogla da plešem ni da pevam. Često sam se i onesvešćivala“, priznaje Nikol kojoj su u tom periodu zavidele koleginice, ali i žene širom sveta na njenoj vitkoj liniji.

"Bilo je to jako strašno. Kada pomislim na taj period plače mi se“, zaključilia je pevačica nekadašnje grupe "Pussycat Dolls“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: