Sreda, 14.05.2014.

12:44

Princ Vilijam u društvu poznatih dama bez Kejt Midlton

Princ Vilijam organizovao je dobrotvorno veče kojem su prisustvovale mnoge poznate dame, ali njegova supruga Kejt Midlton se nije pojavila.

Izvor: Super žena

Default images

Princ Vilijam je organizovao zabavu u čast bolnice koja je specijalizovana za lečenje raka "The Royal Marsden“. Mnoge poznate glumice, manekenke i dizajneri pojavili su se na svečanom prijamu u palati Vindzor.
Glumica Ema Votson i princ Vilijam
Među mnogim poznatim ličnostima, pojavile su se oskarovka Kejt Blančet, manekenke Kejt Mos i Kara Delevinj, glumica Ema Votson...

Interesantno je to da među ovako poznatim damama se nije pojavila i vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton koja je zbog obaveza oko malog princa Džordža preskočila ovaj događaj.
Manekenka Kejt Mos i princ Vilijam
Nema sumnje da je princ Vilijam uživao u društvu ovako slavnih i poznatih dama.

Foto: Beta/AP

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija gubi: Nikad niže za poslednje tri godine

Ruski izvoz nafte i naftnih derivata je u avgustu pao za 290.000 barela dnevno (bpd) na sedam miliona bpd i nalazi se na najnižem nivou od marta 2021. godine, objavila je danas Međunarodna agencija za energiju (IEA).

22:03

12.9.2024.

1 d

Podeli: