Nedelja, 04.05.2014.

08:38

Adrijana i Marko: Tačno je, razvodimo se

Srpski košarkaš Marko Jarić i jedna od najpoznatijih manekenki Adrijana Lima priznali su da su spekulacije o razvodu tačne i izjavili da su odlučili da stave tačku na petogodišnji brak.

Izvor: Super žena

Default images

Naime, par je dao i zvanično saopštenje koje je objavio američki magazin “Pipl”:

"Nakon dugog i pažljivog razmatranja odlučili smo da se razvedemo nakon pet godina braka. Zahvalni smo što smo roditelji dve neverovatne ćerke koje ćemo zajedno da odgajamo. Bili bismo veoma zahvalni da poštujete našu privatnost u trenutku kada počinjemo veoma delikatno poglavlje za sve članove naše porodice", navodi se u saopštenju.

Inače, par se upoznao pre osam godina na jednoj zabavi u Los Anđelesu, a verili su se dve godine kasnije. Imaju dve ćerke, Valentinu (4) i Sijenu (1).

Iako razlog zbog kog su okončali brak nije poznat, mnogi mediji spekulišu da je u pitanju nevera slavnog košarkaša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija gubi: Nikad niže za poslednje tri godine

Ruski izvoz nafte i naftnih derivata je u avgustu pao za 290.000 barela dnevno (bpd) na sedam miliona bpd i nalazi se na najnižem nivou od marta 2021. godine, objavila je danas Međunarodna agencija za energiju (IEA).

22:03

12.9.2024.

1 d

Podeli: