Četvrtak, 23.05.2013.

13:10

Super žena: Eva Longorija diplomirala!

Nakon burne nedelje u Kanu, najpoznatija “očajna domaćica” pohvalila se na Tviteru da je završila master studije državnog Univerziteta u Kaliforniji.

Izvor: Super žena

Default images

"Danas je veliki dan“, tvitovala je Eva u sredu – "Veoma sam uzbuđena što sam završila master studije iz hispano-američke kulture. Nikada ne možete biti preivše stari da nastavite svoje obrazovanje“
Među kolegama koji su joj čestitali prva je bila Marša Kros – “Velike čestitke na diplomi. Od toalete u Kanu do bacanja kape u Kaliforniji, ti si zaista pravo zlato”, a zatim i Bil Rančić – “Eva, čestitam!”

Oglasila se i Džejn Fonda, koja je prisustvovala Evinoj dobrotvornom događaju na Kanskom filmskom festivalu, rekavši da ona inspiriše mlade žene.

“Ona to radi sa takvom lakoćom i stilom”, napisala je primećujući da je Eva napustila Kan zbog dodele diploma.
Tridesetosmogodišnja glumica inače ima završene osnovne akademske studije iz filma na Univerzitetu Teksas A&M. Ona je kasnije upisala master studije na državnom Univerzitetu u Kaliforniji, koje se bave multidisciplinarnim pristupom hispano kulturi, istoriji, jeziku i obrazovanju.

Čestitamo!

foto: whosay.com/EvaLongoria

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

11 h

Podeli: