Utorak, 04.03.2014.

13:32

Ni razlika u godinama ne smeta: “Kličko je najbolji na svetu”

Glumica Hajden Penetijer hvalila je nedavno svog verenika Vladimira Klička s kojim se verila prošle jeseni.

Izvor: Super žena

Default images

Kolika je ljubav između ovog para svedoči i činjenica da je holivudska glumica putovala u Kijev, gde je bodrila Vladimira na protestima opozicije u decembru, kao i da je između njih 13 godine razlike.

“Možete biti najlepši na svetu, ali džabe ako nemate ono nešto”, kaže ona – “Želim da budem sa nekim ko će mi proširiti horizonte i učiniti me boljom osobom. Vladimir nije samo bokser, on je pametan i pažljiv. Mi smo prvo bili prijatelji godinu dana. A kada bismo na papir stavili našu vezu, to bi izgledalo ludo, počev od toga gde smo živeli, odakle dolazimo, ma mnogo smo različiti.”

Glumica kaže da se pored svih životnih razlika slažu u onome što je najvažnije.

“Imamo slične ciljeve u životu, pa zbog toga naše razlike ne izbijaju u prvi plan. Ja imam strahopoštovanje prema onome što on radi, a kada sam ja u pitanju on ima strpljenje sveca.”

Hajdenova ističe da trenutno uživa u statusu Kličkove verenice, te da ne žuri s planovima za venčanje jer, kako kaže, za sve ima vremena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: