Sreda, 27.02.2013.

19:39

Princ Hari: Kresida bi mogla biti ona prava?

Najpoželjniji Britanac, princ Hari uslikan je prošle nedelje sa novom devojkom Kresidom Bonas na zimovanju u Švajcarskoj, nakon čega su krenule spekulacije da je konačno u ozbiljnoj vezi...

Izvor: Super žena

Default images

Da je veza između princa Harija i modela Kreside ozbiljna, osim zajedničkog zimovanja i ručka sa njenim roditeljima, svedoče i navodi medija da Hari želi što pre da je upozna sa ocem, princom Čarlsom i maćehom Kamilom.
“Oni su postali i zvančno ‘par’, što smo mogli videti na slikama sa zimovanja, ali on želi da podigne vezu na viši nivo”, navodi bliski izvor – “Dok je bio u Avganistanu stalno su se dopisivali preko interneta gde joj je pisao ljubavna pisma. Otkako se vratio u Britaniju njihova veza je postala jača”
Inače, par se poznaje već duže vreme, čak su i bili u vezi prošle godine ali su raskinuli nakon što je princ uslikan go u provodu u Las Vegasu. Prijatelji kažu da su njegove rođake princeze Beatris i Judženi uticale na Kresidu da mu pruži drugu šansu.

“Hari nije bio spreman da je pusti, a njegove rođake su joj stalno govorile koliko je lud za njom”

foto: YouTube Screenshot

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: