Četvrtak, 02.01.2014.

15:22

Nije mogla da ispuni suprugove želje?

Nakon što je Emili Godhan javnosti otkrila da je spavala sa suprugom glumice Tori Speling, sada je obelodanjena i Torina verzija priče.

Izvor: Super žena

Default images

Emili Godhan se pojavila u medijima s pričom kako je spavala sa Dinom Mekdermontom, suprugom glumice Tori Speling i kako joj se on navodno požalio da Tori ne želi da ima odnose s njim.

Sada se pojavila Torina verzija priče. Ona se navodno požalila svojim prijateljima kako njen suprug želi da imam seks s njom svaki dan, čak i kada je ona cele noći budna kraj svoje bebe.

Izvor za "Radar Online" kaže kako Din želi da ima seks svaki dan baš kao i nekada. Međutim, oni imaju četvoro dece pa bi stvari trebalo da budu drugačije. Dinu to smeta, pa prebacuje Tori kako im seksualni život više nije isti. Tori jednostavno ne može da funkcioniše kao nekada, ima četvoro dece o kojima treba da brine i poslednja stvar o kojoj misli je seks.

Tori je nedavno i izjavila kako ne veruje u reči izvesne Emili, jer se ona i suprug mnogo vole.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: