Nova vest
Tenis

Petak, 05.02.2016.

17:19

Sirs se vratio, Ana se priprema za Rusiju

Najdžel Sirs, trener Ane Ivanović, vratio se u tim posle nezgode koju je imao tokom meča na Australijan openu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Sirs se vratio, Ana se priprema za Rusiju
Photo by Dennis Grombkowski/Bongarts/Getty Images

Sirs je pao niz stepenice tokom njenog meča trećeg kola Australijan Opena sa Amerikankom Medison Kiz koji je Ivanovićeva izgubila u tri seta.

Nekoliko dana kasnije Britanac se vratio na posao i sa srpskog igračicom počeo pripreme za WTA turnir u Sankt Peterburgu.

Pri vođstvu Ivanovićeve od 6:4, 1:0 došlo je do prekida igre pošto je nekome u Aninom boksu bila potrebna lekarska pomoć. Ispostavilo se da je u pitanju Sirs, koji je pao niz stepenice, a prethodno ga je zaboleo stomak usred meča i zbog toga igra nije mogla da bude nastavljena.

Ana je od trenutka kada je videla da se nešto dešava u njenom boksu bila zabrinuta, pa je posle nekoliko minuta izašla sa terena.

To je bio drugi Anin meč zaredom koji je prekinut zbog slične situacije, pošto je na prethodnom jedna žena pala u nesvest i njen duel sa Anastasijom Sevastovom je bio prekinut oko pola sata.

Nastavak meča je prvo bio odložen da bi se Sirsu ukazala pomoć, da bi posle desetak minuta teniserke bile poslate u svlačionicu, a susret je prekinut na neodređeno vreme.

Sirs je na nosilima iznet sa terena, a meč je nastavljen skoro sat vremena pošto je prekinut.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve