"Novak ni sam ne shvata šta je uradio"
Novak Đoković je posle više od dve decenije čekanja osvojio olimpijsko zlato.
Zoran Kecman14:53
108 d
Novak Đoković je posle više od dve decenije čekanja osvojio olimpijsko zlato.
Zoran Kecman14:53
108 d
Huan Karlos Ferero, bivši broj jedan svetskog tenisa, oglasio se posle poraza Karlosa Alkarasa u finalu olimpijskog turnira.
Zoran Kecman14:35
108 d
Aleks Koreča, komentator Eurosporta i nekada broj dva svetskog tenisa, oduševljen je kvalitetom finala Olimpijskih igara.
Zoran Kecman14:05
109 d
Srpski teniser Novak Đoković oglasio se na društvenim mrežama gde je još jednom odao počast Karlosu Alkarasu kog je pobedio u finalu Olimpijskih igara (7:6, 7:6).
B92.sport13:59
109 d
Marjan Vajda, bivši trener Novaka Đokovića, oglasio se posle trijumfa srpskog tenisera na Olimpijskim Igrama.
B92.sport12:44
109 d
Novak Đoković, shodno ranije objavljenim pravilima, biće nagrađen za osvajanje zlatnog odličja na Olimpijskim igrama.
B92.sport12:22
109 d
Novak Đoković je i bez olimpijskog zlata bio vlasnik najvećeg broja rekorda u svetu tenisa.
B92.sport11:55
109 d
Francuski mediji pišu o zlatnoj medalji na Olimpijskim igrama (OI) srpskog tenisera Novaka Đokovića, opisujući ga kao kralja izdržljivosti i legendu tenisa.
B92.sport11:45
109 d
"Ne znam gde sam... Samo sam ovde, u svom srcu, Bog je veliki. Hvala ti, Bože, hvala ti što si mi dozvolio da budem ovde.", izgovorio je Novak Đoković u kameru RTS-a, okrenuo se i zaplakao.
Zoran Kecman11:23
109 d
Jurosport je u nedelju na društvenim mrežema napravio omašku u želji da Novaku Đokoviću čestita zlatnu olimpijsku medalju.
B92.sport11:05
109 d
Srpski teniser Novak Đoković vratiće se u Beograd posle velikog uspeha u Parizu.
B92.sport10:43
109 d
Dobro se sećam tog jula 2011. godine. Finale Vimbldona protiv Rafaela Nadala gledala sam u dnevnom boravku malog stana sa dekom. Imala sam nepunih 11 godina kada sam prvi put postala svesna koliko si veliki.
Iva Jevtić10:27
109 d
Velika nedelja, dan za penjanje na Olimp. Bila je prva pomisao kada je osvanuo 4. avgust i finale teniskog Olimpijskog turnira.
Dejana Popović9:57
109 d
Srpski teniser Novak Đoković do kasnih sati je sa zlatnom medaljom oko vrata proslavljao veliki uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu.
B92.sport9:47
109 d
Srpski teniser Novak Đoković zadržao je drugo mesto na najnovijoj ATP listi, koja je objavljena danas, dok je i dalje prvi Italijan Janik Siner.
B92.sport9:10
109 d
Emotivan je bio Novak Đoković posle osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama, možda i više nego što smo ga ikada videli takvog.
B92.sport9:00
109 d
U sjajnom raspoloženju je bio Novak Đoković posle osvojenog zlatne medalje na Olimpijskim igrama, što se videlo i ispred kamera španskog javnog servisa.
B92.sport8:40
109 d
Novak Đoković je ove godine odlučio da ne boravi u olimpijskom selu kako bi bio fokusiran na turnir, što je i donelo željene rezultate. Ipak, baš je u selo odmah pohitao kada je zlato osvojio.
B92.sport8:30
109 d
Najviše komentara
Srbija mora u baraž – Vlahović žali, Mitrović ne; Piksi: "Ne sme to da radi!"
Fudbaleri Srbije nisu uspeli da se plasiraju u četvrtfinale Lige nacija, pošto su u Leskovcu remizirali sa Danskom bez golova.
B92.sport23:59
3 d
Partizan utišao 20.000 "delija"; Frka kod Zvezde; ŽOC: "Treba da zaboravimo"
Partizan je kao gost pobedio Crvenu zvezdu u Beogradskoj areni (89:77) i tako prekinuo niz od šest poraza u Evroligi.
Milan Tomić23:56
14 h
Partizan se ne seća poslednje pobede; Mirotić: "Slava Gospodu"; Burna konferencija Obradovića
Partizan je poražen od Olimpije Milano u u desetom kolu Evrolige rezultatom 88:81. Utakmicu i dešavanja posle nje mogli ste da pratite uživo uz B92.sport.
B92.sport23:53
6 d
Srbija poslala Švajcarce u "B" diviziju, sebe na pol poziciju; Piksi neće da preti, heroj "orlova" bez daha
Fudbaleri Srbije remizirali su na gostovanju u Cirihu u duelu sa Švajcarskom rezultatom 1:1 u meču petog kola Lige nacija.
B92.sport23:56
6 d
"Majstore, gde si bio poslednjih 15 godina?"
Žarko Paspalj kritički je govorio o Svetislavu Pešiću, osudivši neke njegove komentare i stavove.
B92.sport18:28
4 d