"Uvek sam pričao o najvećima u ovoj eri, ali Novak je nešto drugo"
Mark Peči, nekadašnji trener Endija Marija, oduševljen je uspehom Novaka Đokovića na olimpijskom turniru.
Zoran Kecman11:12
105 d
Mark Peči, nekadašnji trener Endija Marija, oduševljen je uspehom Novaka Đokovića na olimpijskom turniru.
Zoran Kecman11:12
105 d
Novak Đoković i Karlos Alkaras imaju velike ambicije i na poslednjem grend slemu sezone, US Openu.
Zoran Kecman8:00
105 d
Endi Rodik, bivši broj jedan svetskog tenisa, pohvalio je učinak Novaka Đokovića u Parizu.
Zoran Kecman10:21
107 d
Španski teniser Karlos Alkaras vrlo emotivno je doživeo poraz u finalu Olimpijskih igara.
Milan Tomić15:10
109 d
Ujak i bivši trener Rafaela Nadala Toni Nadal je prokomentarisao pobedu Novaka Đokovića protiv Karlosa Alkarasa u finalu Olimpijskih igara u Parizu.
B92.sport10:50
109 d
Marion Bartoli, bivša vimbldonska šampionka, prokomentarisala je trijumf Novaka Đokovića na olimpijskom turniru.
Zoran Kecman22:28
109 d
Huan Karlos Ferero, bivši broj jedan svetskog tenisa, oglasio se posle poraza Karlosa Alkarasa u finalu olimpijskog turnira.
Zoran Kecman14:35
110 d
Srpski teniser Novak Đoković oglasio se na društvenim mrežama gde je još jednom odao počast Karlosu Alkarasu kog je pobedio u finalu Olimpijskih igara (7:6, 7:6).
B92.sport13:59
110 d
Novak Đoković je i bez olimpijskog zlata bio vlasnik najvećeg broja rekorda u svetu tenisa.
B92.sport11:55
110 d
Francuski mediji pišu o zlatnoj medalji na Olimpijskim igrama (OI) srpskog tenisera Novaka Đokovića, opisujući ga kao kralja izdržljivosti i legendu tenisa.
B92.sport11:45
110 d
"Ne znam gde sam... Samo sam ovde, u svom srcu, Bog je veliki. Hvala ti, Bože, hvala ti što si mi dozvolio da budem ovde.", izgovorio je Novak Đoković u kameru RTS-a, okrenuo se i zaplakao.
Zoran Kecman11:23
110 d
U sjajnom raspoloženju je bio Novak Đoković posle osvojenog zlatne medalje na Olimpijskim igrama, što se videlo i ispred kamera španskog javnog servisa.
B92.sport8:40
110 d
Novak Đoković osvojio je olimpijsko zlato u Parizu, pobedom u finalu nad Karlosom Alkarasom (7:6, 7:6).
Milan Tomić21:39
111 d
Istorijski trijumf Novaka Đokovića privukao je veliku pažnju i stranih medija.
Zoran Kecman18:45
111 d
Španski teniser Karlos Alkaras govorio je na konferenciji za medije posle finala Olimpijskih igara u Parizu.
18:44
111 d
Karlos Alkaras nije uspeo da postane najmlađi olimpijski šampion u Open eri.
Zoran Kecman17:49
111 d
Španski teniser Karlos Alkaras oglasio se nakon poraza od Novaka Đokovića u finalu Olimpijskih igara u Parizu.
B92.sport17:29
111 d
Srpski teniser Novak Đoković oglasio se posle finala na Olimpijskim igrama.
B92.sport17:14
111 d
Najviše komentara
Srbija mora u baraž – Vlahović žali, Mitrović ne; Piksi: "Ne sme to da radi!"
Fudbaleri Srbije nisu uspeli da se plasiraju u četvrtfinale Lige nacija, pošto su u Leskovcu remizirali sa Danskom bez golova.
B92.sport23:59
4 d
Partizan utišao 20.000 "delija"; Frka kod Zvezde; ŽOC: "Treba da zaboravimo"
Partizan je kao gost pobedio Crvenu zvezdu u Beogradskoj areni (89:77) i tako prekinuo niz od šest poraza u Evroligi.
Milan Tomić23:56
1 d
"Majstore, gde si bio poslednjih 15 godina?"
Žarko Paspalj kritički je govorio o Svetislavu Pešiću, osudivši neke njegove komentare i stavove.
B92.sport18:28
6 d
Endi Mari novi trener Novaka Đokovića!
Endi Mari novi je trener Novaka Đokovića.
Milan Tomić17:00
5 h
Saša Obradović dobio otkaz!
Saša Obradović nije više trener Monaka, potvrdio je klub.
B92.sport18:06
5 d