Nova vest
Rukomet

Petak, 20.09.2013.

09:28

Izvinjenje SEHA, Đukić nezadovoljan

Čelnici regionalne rukometne SEHA lige uputili su izvinjenje Vojvodini jer je došlo do propusta zbog koga nije bilo prenosa meča protiv Bresta.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Novosađani su nakon te utakmice zapretili istupanjem iz takmičenja, istakavši da se previše odluka donosi u Zagrebu.

U međuvremenu, dve strane su imale sastanak na kojem je SEHA liga uputila izvinjenje srpskom šampionu, istakavši da je sve rezultat nesporazuma.

"Da je kancelarija omanula u komunikaciji sa rukovodstvom Vojvodine, jeste. Došlo je do nesporazuma i do toga da televizija ne prenosi utakmicu Vojvodina – Brest Meškov što po Novosađane ima određene posledice s obzirom na njihove obaveze prema sponzorima", rekao je predsednik lige Mihajlo Mihajlovski.

Čelni čovek regionalnog rukometa objasnio je zašto nije bilo TV prenosa pomenute utakmice.

"Agencija "Sportska dimenzija" nam je dosta pomogla prošle godine, čak i finansijski, pogotovo oko fajnal fora, ove godine nismo imali ugovor sa njima već smo prećutno pustili da se oni pozabave tim pitanjima, imali smo ideju da sve to ide preko Arene i Sport kluba, neki klubovi su sami dogovarali poput mog Vardara, Vojvodina to nije uradila iz neisustva. Jednostavno napravljena je greška, ali ne treba praviti dramu oko toga, svaki početak posla su porođajne muke. Eto mi smo tek prošle nedelje završili ugovor sa Gaspromom. Iz raznoraznih sitnica došlo je do nesporazuma, direktor Lige Ostojić se izvinio predsedniku Vojvodine Milanu Đukiću", istakao je Mihajlovski.

Ipak, čelni čovek srpskog šampiona nije zadovoljan izvinjenjem, a reakcija kluba očekuje se nakon sastanka Upravnog odbora.

"Lično nisam zadovoljan, ali nisam ja klub. Videćemo šta će danas (petak) u 15 časova reći Upravni odbor. Pri tom moramo uzeti u obzir šta ćemo u slučaju da istupimo igrati, ali i da bismo time narušili dobre odnose sa Rukometnog saveza Srbije", rekao je Đukić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

2 d

Novo Sport Video Menu